Over ons

Over ons

In Zeist werken een kleine 400 collega’s samen om iedere dag weer de allerbeste bijdrage te leveren aan een goed leven voor onze ruim 66.000 inwoners. Die inzet vraagt veel van mensen en daarom mogen onze medewerkers ook veel van ons vragen. Een modern gebouw met goede voorzieningen, passende arbeidsvoorwaarden en de middelen om je zo te ontwikkelen dat je het beste uit jezelf haalt, in je functie maar ook daarbuiten... 

Zeist is groot genoeg om (loopbaan-)kansen te bieden, maar klein genoeg om die kansen ook te zien én te grijpen. De balans tussen werk en vrije tijd is een belangrijke. Alleen met een frisse blik kun je jouw unieke perspectief aan de organisatie toevoegen. We lopen graag een beetje voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen en zoeken geen eenheidsworst of schapen met 5 poten, maar echte mensen die iets toevoegen dat er nog niet was. De cultuur is informeel en open en gericht op contact met de buitenwereld. Want binnen het gemeentehuis gebeurt het niet, buiten is de werkelijkheid! 

Ontwikkeling

Omdat het zo belangrijk vinden om blijvend aan te sluiten bij wat onze inwoners nodig hebben, investeren we veel in de kennis, kunde en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Managers geven vertrouwen en durven los te laten, maar gooien je niet in het diepe. We hebben een intern opleidingsprogramma, de Zeist Academie, waar je trainingen en workshops kunt volgen – of, als je durft, te geven - en er is een loopbaancoach om je te ondersteunen in het nadenken over je volgende stap. Maar er komen ook genoeg interne klussen voorbij die je de kans geven om iets anders te doen dan wat je altijd al doet. En er wordt regelmatig een beroep op je gedaan om in contact te treden met de samenleving op een manier die bij jou past. Actief met je ontwikkeling bezig zijn is in Zeist niet vrijblijvend, maar iets dat we van je verwachten. Want we kunnen als organisatie alleen maar beter worden als onze mensen blijven groeien.   

Organogram

Wil je weten hoe we onze organisatie hebben ingericht? Bekijk hier het organogram.