Stage

Stage

Werken voor de gemeente Zeist, hoezo suf?

Heb je het gemeentehuis al eens van binnen gezien? Het is er licht, fris, open en modern. Ook werken we er flexibel, zowel in werkplekken als in uren. De gemeente Zeist telt zo’n 67.000 inwoners en daar doen we iedere dag ons best voor. Van ons kun je deskundige stagebegeleiders verwachten en krijg je alle tijd om aan je stageopdracht te werken. Daarnaast zijn er altijd collega’s om je verder te kunnen helpen als je vastloopt.

Er zijn verschillende soorten stages waar je veel van kunt leren. Meeloopstages, afstudeerstages, onderzoeksstages. Van mbo tot universitair, van administratief tot strategisch/beleidsmatig.

Kortom, de gemeente Zeist is een leerbedrijf, waar je je goed kunt ontwikkelen tot een professional.

Wat kun je van ons verwachten?

We laten je niet de hele dag de kast opruimen – we hebben sowieso nog maar heel weinig kasten - maar we nemen je wel overal mee naar toe! We zijn namelijk heel erg nieuwsgierig naar jouw mening en naar wat je binnen of buiten jouw vakgebied aan de organisatie kunt toevoegen. Naast je stage kun je ook nog eens deelnemen aan diverse projecten binnen Zeist en in de regio. En er worden regelmatig trainingen en workshops georganiseerd die je ondersteunen in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.  Actief gebruik maken van deze mogelijkheden levert zo ook een begin van een eigen netwerk op.

En wat schuift het?

Bij ons krijgt iedereen een stagevergoeding van € 425,-- bruto per maand op basis van 36 uur per week.  Voor snuffelstages en maatschappelijke stages geven wij geen stagevergoeding.

Meer informatie? 

Heb je gruwelijk veel zin gekregen om stage te lopen bij gemeente Zeist? Ga dan naar de vacaturepagina en zoek in het eerste veld Functiecategorie op stage. Je kunt dan je motivatiebrief en cv uploaden.

Sollicitatietips

Tot slot willen wij je nog een paar sollicitatietips geven. Zo help je ons om voor jou de juiste stageplaats te zoeken:

  •  Geef duidelijk aan hoeveel uur je wilt stagelopen en van wanneer tot wanneer je stage wilt lopen;
  •  Geef aan of het om een meewerk- of afstudeerstage of een onderzoekstage gaat en bij voorkeur bij welke afdeling;
  •  Geef duidelijk aan wat je wilt gaan doen;
  •  Oriënteer je op een mogelijk thema van de gemeente als je een onderzoekstage wil doen. Check daarom in ieder geval de website www.zeist.nl;
  •  Houd je CV en LinkedIn-profiel actueel;
  •  Controleer je brief op spelfouten.