Als ik terug kijk op mijn eerste 100 dagen bij gemeente Zeist kan ik stellen dat ik het enorm naar mijn zin heb. Dit komt door de vriendelijke collega’s met gevoel voor humor, maar ook zeker door dat gemeente Zeist écht open staat voor nieuwe dingen. En wat heb ik al aan mooie projecten mogen werken! Een paar highlights:  de sociale media kanalen van gemeente Zeist onder de loep nemen en een boost geven, op een nieuwe manier vacatures schrijven en naar buiten brengen, het imago van onze Buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) positief beïnvloeden. Maar ook de communicatie rondom zwembad Dijnselburg, de paspoorten bezorgservice, mijn tour langs Zeister organisaties zoals Politie en Wereldnatuurfonds. Als klap op de vuurpijl heb ik achter de schermen meegedaan met de tweedekamer Verkiezingen. Geweldig! Ik kijk uit naar wat de volgende 100 dagen in petto hebben